Omschrijving

Moeite met het leren van de tafels? Dan bieden de stoplichtkaartjes een uitkomst. De Praktijk4Kids heeft een unieke methode uitgewerkt om de tafels te oefenen!

De stoplichtkaartjesmethodiek is bedacht door Els Roessingh van Iterson. Zij heeft ons de rechten gegeven om materialen uit te werken. In het najaar van 2016 presenteren we in onze webwinkel een nieuwe reeks stoplichtkaartjesmaterialen. Houd de website daarom goed in de gaten! Een tipje van de sluier: we zijn bezig met een handleiding, stoplichtkaartjesstrook en nog meer!!

Beeldenderwijs heeft de stoplichtkaartjesmethodiek met onze toestemming gebruikt voor hun Tafeltrix. Op de website van Beeldenderwijs is dit te bestellen! Klik op het logo hiernaast om naar de site van Beeldenderwijs door te schakelen.

Meester Harrie van www.meesterharrie.nl heeft eveneens onze toestemming voor het gebruik van de methode voor zijn powerpoints 'tafels dreunen'.

stoplichtkaarsjes

 

Het leren van de tafels via de stoplichtkaartjes werkt!

Dat komt omdat de tafels gememoriseerd en geautomatiseerd worden via verschillende inputkanalen: namelijk visueel (het kleurensysteem), auditief (het hardop zeggen en horen) en kinestetisch (het aanwijzen). En dat werkt! Door de verschillende werkvormen blijft het leren leuk.

Door lid te worden van ons eZine ontvang je maandelijks een razend interessant artikel over uiteenlopende onderwerpen.

Bestellen ►

Adres:

Stoplichtkaartjes - Praktijk4Kids
Cornelis Geellaan 43
2406JE Alphen aan den Rijn

Telefoon:

0172-425425

Website:

http://praktijk4kids.depraktijk.biz/

Details

Beschrijving

De Praktijk4Kids is een praktijk voor scholen, ouders en kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar die een extra handreiking kunnen gebruiken.

Hierbij gaat het om kortdurende begeleiding (maximaal 15 – 20 keer) Deze ondersteuning kan o.a. gericht zijn op:

  • Leergebied: rekenen, taal, lezen, wiskunde, spelling, etc.
  • Sociaal- emotioneel gebied: faalangst, assertiviteit, impulsief gedrag, etc.

Wij houden de ondersteuning in eigen hand, zodat u niet naar verschillende instanties hoeft voor extra onderzoeken als bv. dyslexie-onderzoek of intelligentieonderzoek.

Kaart

Cornelis Geellaan 43, 2406 JE Alphen aan den Rijn, Nederland