De Zorgkaart4Kids is een nieuwe website waar u op eenvoudige wijze kunt zoeken naar behandelaars voor kinderen en jong volwassenen. Bent u op zoek naar een deskundige kinder- of jeugdpsycholoog, wilt u weten welke deskundigen op het gebied van dyslexie of een andere leerstoornis bij u in de buurt zitten of bij wie u terecht kunt voor extra leer- of opvoedings ondersteuning van uw kind, dan kunt u dat vinden in De Zorgkaart4Kids. U kunt zoeken per specialisme of op basis van locatie. U wordt dan doorgelinkt naar overzichten van verschillende behandelaars.

Bent u zelf zorgaanbieder en wilt u vermeld worden in De Zorgkaart4Kids dan kunt u zich aanmelden. Op de aanmeldpagina kunt u vinden welke voordelen De Zorgkaart4Kids voor u heeft en hoe u zich kunt aanmelden.

Adverteren op de website

Het is mogelijk om te adverteren op de website van De Zorgkaart4Kids. Er zijn diverse mogelijkheden en we willen maatwerk leveren. Heeft u belangstelling stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact op.

KvK-nummer: 28076036
Bankrekeningnummer: NL41ABNA0401353133