Wat kost een vermelding op De Zorgkaart4Kids?

Om vernieuwingen en moderniseringen van de website kostendekkend te maken zijn wij genoodzaakt om per 1 januari 2017 een jaarlijkse bijdrage van € 9,95 ex. BTW te vragen voor een vermelding op de Zorgkaart4Kids. Zodra wij een werkend systeem voor deze betalingen hebben ontvangt u een e-mail met verdere informatie hierover. Wij vragen u alleen geheel vrijblijvend een link naar De Zorgkaart4Kids op uw website te plaatsen.

Per vermelding wordt standaard één locatie vermeld. Wanneer u onder dezelfde naam opereert zien wij u als een vestiging van. Wilt u meerdere locaties vermeld zien op de Zorgkaart4Kids dan zijn hier de volgende eenmalige kosten aan verbonden:

Twee locaties: €25,-
Drie locaties: €40,-
Meer dan drie locaties: €60,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie hierover kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waarom zou ik met mijn praktijk op uw website vermeld willen worden?

Meer dan 1500 praktijken gingen u voor en in deze voor veel zorgaanbieders onrustige tijden willen wij een platform worden waarop u uw activiteiten kunt aanbieden aan ouders, scholen, verwijzers.

Hoe kan ik mijn praktijk promoten?

Het is mogelijk om te adverteren op de website van De Zorgkaart4KIds. Er zijn diverse mogelijkheden en we willen maatwerk leveren. Heeft u belangstelling stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact op.

Vanaf heden kan uw praktijk 'uitgelicht' worden op onze homepagina. Heeft u belangstelling stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact op.

Hoe geef ik wijzigingen door?

U kunt aanvullingen of wijzigingen doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat doe ik als ik een vraag of een klacht heb?

De Zorgkaart4Kids streeft naar klanttevredenheid. Bent u niet tevreden over ons product of onze service dan stellen wij uw mening op prijs. U kunt met uw vragen of klachten terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven ernaar uw vraag of klacht binnen tien werkdagen te beantwoorden.

Ik kan mijn praktijk niet vinden op de Zorgkaart4Kids?

Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en er wordt contact met u opgenomen.