De Zorgkaart4Kids is een initiatief van De Praktijk4Kids en gevestigd te Alphen aan den Rijn.
KvK-nummer: 28076036
Bankrekeningnummer: NL41ABNA0401353133

Abonnement

Met een abonnement op De Zorgkaart4Kids kunt u via de website: www.dezorgkaart4kids.nl op internet worden gevonden.
Uw praktijkinformatie wordt in lijsten getoond waarop details over uw praktijk te zien zijn; ook krijgt u een overzichtspagina waarop uw praktijkgegevens getoond worden.

Het is de bedoeling dat u zélf uw praktijkgegevens op De Zorgkaart4Kids controleert. U kunt uw praktijkgegevens wijzigen en/of aanvullen via een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tarieven

Om vernieuwingen en moderniseringen van de website kostendekkend te maken zijn wij genoodzaakt om per 1 januari 2017 een jaarlijkse bijdrage van € 9,95 ex. BTW te vragen voor een vermelding op de Zorgkaart4Kids. Zodra wij een werkend systeem voor deze betalingen hebben ontvangt u een e-mail met verdere informatie hierover.

Per vermelding wordt standaard één locatie vermeld. Wilt u meerdere locaties vermeld zien op de Zorgkaart4Kids dan zijn hier de volgende eenmalige kosten aan verbonden:

Twee locaties: €25,-
Drie locaties: €40,-
Meer dan drie locaties: €60,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie hierover kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden/verlengen/opzeggen

Via de website kunt u uw praktijk aanmelden. Nadat u zich hebt aangemeld wordt u een emailbericht toegestuurd waarin uw aanmelding wordt bevestigd. U kunt uw aanmelding tot 8 dagen ná het bevestigen van uw aanmelding annuleren. Dit kunt u doen door via de contact-pagina of per email een bericht te sturen.

Wilt u niet meer vermeld worden op de Zorgkaart4Kids dan kunt u dit via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar maken. Uw gegevens zullen zo snel mogelijk worden verwijderd, u ontvangt hier bevestiging van.

Informatie van behandelaars

De gegevens die u over uw praktijk opgeeft dienen naar waarheid te zijn ingevuld en de informatie die u opgeeft mogen niet de rechten van derden schenden of in strijd zijn met de wet. De Zorgkaart4Kids houdt zich het recht voor om uw abonnement te beëindigen en uw gegevens van de website te verwijderen indien bovenstaande niet van toepassing is.

Informatie over De Zorgkaart4Kids

Via het opgegeven e-mailadres zal u van uitbreidingen en/of veranderingen betreffende De Zorgkaart4Kids op de hoogte worden gehouden.

Storingen/onderhoud

Het kan voorkomen dat er op het internet storingen optreden of dat De Zorgkaart4Kids door andere oorzaken niet bereikbaar is. Ook kan het nodig zijn om websites offline te halen vanwege onderhoud en uitbreiding van de websites.
De Zorgkaart4Kids streeft er naar om De Zorgkaart4Kids zoveel mogelijk bereikbaar te laten zijn, maar het kan voorkomen dat door bovengenoemde oorzaken de websites tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Aansprakelijkheid

De Zorgkaart4Kids is niet aansprakelijk te houden voor gegevensverlies veroorzaakt door hackers of derden.
De Zorgkaart4Kids is niet verantwoordelijk voor het contact tussen de behandelaar en bezoekers van de website (dezorgkaart4kids.nl).

Wijzigingen

De Zorgkaart4Kids heeft te allen tijde het recht om in de dezorgkaart4kids.nl wijzigingen aan te brengen. Dit kunnen wijzigingen zijn zoals: wijzigingen in de inhoud van de website; wijzigingen in het grafische design en wijzigingen in de functionaliteit van de website.

Wijziging van de voorwaarden

De Zorgkaart4Kids heeft te allen tijde het recht om de voorwaarden te wijzigen. Eventuele veranderingen gaan voor u pas in op het moment dat u uw abonnement op De Zorgkaart4Kids continueert. U zit dus nooit vast aan voorwaarden waar u niet mee hebt ingestemd

Juni 2014