Kindercoaching Laarbeek

Omschrijving

Specialisaties:Coaching
Integratieve kindercoaching

Adres:

De Ontdekplek
Akker 4
5737BR Lieshout

Telefoon:

06-82163450

Website:

http://www.deontdekplek.nl/

Details

Beschrijving
Mijn naam is Belinda Kester en ik ben 45 jaar. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Lieshout. Ik ben kindercoach en specialiseer mij tot integratief kindertherapeut. Daarnaast werk ik als leerlingbegeleider op verschillende basisscholen.

Zestien jaar stond ik met veel plezier voor de klas.Toch kriebelde het. Ik had weinig tijd om kinderen te helpen met hun sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag. Ik wilde kinderen juist op dit vlak sterker maken. Ik gun ieder kind voldoende zelfvertrouwen, dat het goed in zijn vel zit en op een fijne manier met anderen om kan gaan. Daar heeft een kind zijn leven lang plezier en profijt van.

Nu begeleid ik kinderen individueel op school. Kinderen die boos of verdrietig zijn, kinderen die zich niet goed kunnen concentreren, kinderen die vaak ruzie hebben, moeilijk vrienden maken of kinderen die zich eenzaam voelen. Kortom kinderen die niet lekker in hun vel zitten en tegen problemen aanlopen. Ze worden in overleg met de ouders, door de leerkracht of intern begeleider naar mij verwezen.

Sinds 2018 heb ik ook een eigen praktijk aan huis waar ik kinderen begeleid: " de Ontdekplek". Een hele mooie ruimte met allerlei materialen om kinderen te begeleiden. In mijn praktijk coach ik kinderen op een integratieve manier, een manier die werkt.

Kaart

Akker 4, 5737 BR Lieshout, Nederland